Location

Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala
Get In Touch
Address: Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye poolfish sand goby

Contacts

Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor Mountain View, CA 94041USA
Phone
+1 234 719 8948
+1 987 654 3210
Email
support@agrarium.com

Follow us

Blog

Agriculture

5 niet-voor de hand liggende dingen die tot seks kunnen leiden

Als je geen meisje hebt dat je vruchthartig biedt met seks, dan denk je waarschijnlijk altijd over hoe deze verdomde seks, de motor van de hele mensheid,.

Conclusies die u anders kunt zijn: een heer zijn; leren werken als tong; pomp het lichaam; Word een stijlvolle jongen.

Maar conclusies met conclusies en de natuur zelf denkt anders — seksueel beschouwd, dus onwaarschijnlijke dingen die alleen wetenschappers bij de waarheid konden komen.

Hoofdhelling

Ja, je gezichtshoek is een sterke factor die je aantrekkingskracht definieert. Zet gewoon je hoofd op de rug van de stoel en denk er een seconde over na — Gefeliciteerd, je hebt je uiterlijk voor potentiële seksspartners al verbeterd.

Aan deze conclusie zijn we niet gekomen — We werden geholpen door wetenschappers uit Newcastle, die beelden van mannelijke en vrouwelijke mensen onderzocht die altijd vóór onze ogen waren gevestigd, maar op verschillende afstanden en in verschillende invalshoek. Deze personen werden getoond aan vrijwilligers die hen verdeelden in termen van seksualiteit.

Dientengevolge kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de vrouw sexier lijkt als haar kin naar beneden is gekanteld, maar als het meisje zijn hoofd terug leunt, lijkt het minder vrouwelijk.

En hier zijn de mannen allemaal het tegenovergestelde: vrouwen vinden het leuk, wanneer we het hoofd ophouden, en wanneer we lager zijn — Nee. Alles in kaken — Illusie van een brede kaak (wanneer we het hoofd terugveren) zegt dat er veel testosteron in ons bloed is.

Hoeveel lacht je

Velen adviseren het beoefenen van de kunst van een glimlach in de spiegel, naar verluidt helpt bij vergaderingen, zakelijke onderhandelingen en data, maar eerlijk gezegd betreft het vrouwen in grotere mate dan mannen.

Het feit is dat meisjes de voorkeur geven aan je nooit te glimlachen. Nogmaals, volgens een studie van Newcastle, wij, mannen, liefde lachende meisjes — het verandert ons en trekt aan.

Maar meisjes, integendeel, glimlachen ergernissen — Ze houden van verdrietig, somber, doordachte of neutrale gezichtsuitdrukkingen, maar het glimlachen niet. Eigenlijk, als je naar de posters kijkt met beroemde Kinoheroi, zul je zien dat joglotechnology.net/blog/2020/odlego-z-singapur/ de meeste jongens een serieuze blik hebben als de meeste meisjes — Ontspannen en vrolijk.

En het ding is wat — Vrouwen trekt een droevige kerel aan omdat het mogelijk is om voor hem te zorgen om het gelukkig te maken.

De vrouwelijke vloer is aangescherpt om voor anderen te zorgen wanneer mannen op zoek zijn in hun vrienden helemaal anders, namelijk, namelijk — Vrijheid van allerlei problemen geassocieerd met stress, omdat het in het gewone leven voldoende is.

Lange ringvinger

Denk aan wat je wilt, maar de lengte van de naamloze vinger is de juiste indicator van je testosteronniveau.

Hoe langer deze vinger, des te meer testosteron, dus wanneer vrouwen langs je heen gaan, dan zijn ze op een onderbewust niveau, zie je je lange ringvinger, zie je Sex Partner.

Natuurlijk is er een studie over dit

onderwerp, deze Time Geneva University.

Wetenschappers hebben een interessant experiment uitgevoerd waarin vrouwen de handen van mannen voor het eerst op prijs stelden, en vervolgens geconfronteerd, deze personen in hogere voorziening vouwen — Nogmaals en opnieuw kozen ze

die mannen die een lange ringvinger hadden.

Over het algemeen suggereert een lange ringvinger dat u veel prenatale testosteron hebt, die ook de stem en de geur van het lichaam beïnvloedt — Zo gaat het.

Littekens op het gezicht

Als er littekens op je gezicht zijn, heb je in zekere zin geluk — Je bent veel aantrekkelijker voor vrouwen in seksuele termen dan alle anderen. U moet echter onthouden dat deze attractie alleen werkt in het geval van relaties op korte termijn, en niet op lange termijn.

Vrouwen kiezen niet gebroken mannen als satellieten van het leven. We zijn verplicht om te evolueren. Mannen met hoofd littekens — Dit zijn mannen die zware gevechten overleefden, mogelijk met een groot dier als een leeuw of beer.

De ervaring van een dergelijke man zegt dat de nakomelingen gemakkelijker zijn om te overleven tijdens de volgende ontmoeting met roofdieren of een ander dodelijk gevaar.

Psychologen convergeren nu dat vrouwen moediger mannen zijn als ze seksueel genoegen willen krijgen, maar voor vrouwelijke mannen, wanneer ze een stabiele en zorgzame echtgenoot willen krijgen.

Mannen, op hun beurt, verrassend niet zo kieskeurig voor littekens, als ze natuurlijk niet in de categorie lelijkheid gaan.

Wanneer ze je nadert, en niet vice versa

Er wordt aangenomen dat je assertief moet zijn met willekeurige vreemden, zodat ze je vertrouwen, mannelijkheid en seksuele verlangen hebben gevoeld.

Maar als je jezelf bekent, hoe vaak dergelijke tactieken werkten echt?

Natuurlijk slapen onbekende mensen zelden met elkaar, maar het gebeurt, en om hun kansen te vergroten, moet je niet aanvallen, maar een meisje provoceren om jezelf aan te vallen.

Hiervoor zou volgens de alomtegenwoordige psychologie de persoon moeten zijn met wie het meisje de eerste zal spreken. Dit is gemakkelijk te bereiken, als u zich normaal kleedt, zult u zich adequaat gedragen en bijvoorbeeld bij het staafrek naast het object van uw verlangen (maar niet te dichtbij).

In het geval dat het meisje zelf met je spreekt, stijgt de kans op seks voor tientallen procent.

Leave a Comment

Category