Location

Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala
Get In Touch
Address: Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye poolfish sand goby

Contacts

Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor Mountain View, CA 94041USA
Phone
+1 234 719 8948
+1 987 654 3210
Email
support@agrarium.com

Follow us

Blog

Agriculture

Hoe ziet de perfecte lul eruit in de mening van meisjes

De vraag hoe het perfecte lid eruit ziet, geeft veel jongens. En wat als hun lid ideaal is en het in de afdeling van maatregelen en gewichten als referentie kan worden geplaatst.

Er zijn veel studies over het feit dat meisjes de perfecte penis beschouwen, maar ze passen niet bij ons: te wazig en gemiddelde gegevens.

Dat is de reden waarom we besloten om ons eigen onderzoek naar het onderwerp van het perfecte lid te doen en verschillende vragen aan meisjes te vragen. Ze werden gevraagd de volgende vragen:

een.Wat een lid voor jou is optimaal. Wat denk je gemiddeld wat — minder.

2. Welke dikte vind je leuk? Indien handig, kunt u de breedte van de viagra kopen middelste vingers beoordelen. Voor de middelste breedte hebben we 1,8 centimeter genomen.

3. Welke vorm van een lid?

4. Wat heeft de voorkeur voor jou — Lengte of breedte?

5. Je houdt van de onbesneden of bijgesneden?

Dus laten we uitvinden dat onze vriendinnen beantwoord.

Alena, 25 jaar oud

Voor mij optimale lengte — 17 centimeter. Dit is een prachtige, magische lengte. Enkele — 10. Gemiddeld — 15, met de normale breedte kan het zelfs goed zijn. Wat betreft de dikte, het is 3 vingers (5,4 centimeter). De beste vorm voor mij — het is wanneer hetzelfde in dikte vat en hoofd. Kosten van lengte en breedte — Er is een goede combinatie. Als een lid breed is

, maar kort, kan het voor het eerst prima zijn, maar dan — Nee. Maar als het erg lang is, maar dun, zal het pijn doen en zinloos zijn. Bijgesneden of niet — kan me niet schelen. Ik hou van de leden met zo’n grote aderen (ik hou over het algemeen als de jongensaders spreken, niet alleen op de penis, maar ook op onderarmen, borstels). Het hoofd moet groot, glad, stam zijn — Soepel en recht, scrotum — Normale grootte, symmetrisch. Ik zou zeggen dat het gewoon esthetisch mooi lid is.

Alina, 25 jaar

elf–17 centimeter — Dit is de beste optie voor mij. Minder dan 10 precies klein. Ik beschouw de lengte van 20 centimeter. Ik heb zo’n lid een echte paniekaanval. Dikte, waarschijnlijk 2 vingers of een beetje meer (3,6 centimeter). Zoals hetzelfde in de dikte van het vat en het hoofd; Lengte is belangrijker. Het maakt niet uit voor mij, een bijgesneden lid of niet.

Veronica, 24 jaar oud

Ik hou van 16 centimeter, weinig — het is 12, veel — negentien. Dik — ergens 2–2.5 middelste vingers (3.6–4,5 centimeter). Zoals wanneer het hoofd meer is, en in het algemeen is de breedte belangrijk. Bijgesneden of uncircum — Er is geen ander verschil.

Olya, 22 jaar oud

Lengte ongeveer 18–20 centimeter — norm; 15 — Weinig, 25 — kavel. Dik — Ongeveer drie middelste vingers van de gemiddelde hand (5,4 centimeter). Ik hou van het grote hoofd en het medium in de dikte van de kofferbak, en, omdat het duidelijk is volgens het bovenstaande, ben ik belangrijker dan de lengte. Zoals het niet tegengekomen kwam, zal ik zeggen dat je het ongesneden houdt.

Katya, 24 jaar oud

Optimale lengte — achttien–20 centimeter, gemiddeld — 15–18, klein voor mij — 10–15 centimeter. In dikte ben ik het meest geschikt voor een lid van 3 vingers (5,4 centimeter) met dezelfde vat en hoofddikte. Ik denk dat het een belangrijker lengte is. Bijgesneden me meer op.

Nastya, 25 jaar

Beste lengte voor mij — 17–19 centimeter. Enkele — Dit is 7–9, veel — Meer dan 20. Dikte ergens 2,5 vingers (4,5 centimeter), en om hetzelfde te zijn in de breedte en het hoofd. Ik denk dat het belangrijker is voor mij de lengte van een lid dan de breedte ervan. Op de laatste vraag is het moeilijk om te beantwoorden, omdat de besneden niet live zag, dus — ongesneden.

Maria, 25 jaar oud

optimaal — 18 centimeter. Minder gemiddeld — dertien. meer gemiddelde — 21. over dik… Oh, het is moeilijk. Ik vind het een groot hoofd en medium te maken in de diameter van de stam. Het heeft de voorkeur boven de breedte dan de lengte. Nou, ik hou van de besneden. In het algemeen, voor mij, het belangrijkste is dat de persoon goed was.

Anya, 24 jaar oud

Ik hou van lid 19 centimeter lang. Enkele — dertien–14, veel — Voor 21. Het meest — Breedte 2.5–3 vingers (4.5–5,4 centimeter), en het beste van allemaal hetzelfde in de stam en het hoofd van de dikte. Belangrijker voor mij breedte. En over de bijgesneden of onbesneden: ik voelde het verschil niet, dus hoe dan ook.

Marina, 22 jaar oud

In het algemeen perfect wanneer de lengte van het lid van centimeters 17; Meer dan 20 — doet pijn dan 13 — nutteloos. Dikte, waarschijnlijk 2,5 vrouwelijke middelste vingers (4,5 centimeter). Wat betreft de vorm, ik hou van het grote hoofd en de gemiddelde diameter van de kofferbak. Bij voorkeur lengte en alleen ongesneden.

Leave a Comment

Category