Location

Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala
Get In Touch
Address: Chittor Post, Agali via, Koravanpady, Attapady, Palakkad, Kerala

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye poolfish sand goby

Contacts

Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor Mountain View, CA 94041USA
Phone
+1 234 719 8948
+1 987 654 3210
Email
support@agrarium.com

Follow us

Blog

Agriculture

Valentijnsriem. 10 recepties BDSM voor beginners

Een artikel over hoe je je vriendin moet dwingen te gehoorzamen, op basis van de “vijftig grijstinten”. En tegelijkertijd haar plezier bezorgen dat ze niet vermoedde.

Je hebt zeker de naam ‘vijftig tinten van grijs’ gehoord. Ja, ja, dit is het zeer mystieke boek, waardoor Harry Potter in de gestempelde glazen in de hoek wordt verlaten. Het boek, dat de gedrukte markt verpletterd en miljoenen gebroken. Om eerlijk te zijn, van al onze redacteuren las ik dit statief manuscript slechts één persoon – editor van fitness. Sindsdien is hij uitgekomen. Ik vermoed dat dit het eerste boek is dat hij echt leest, en de pannenkoeken niet in plaats daarvan heeft gebruikt voor de staaf. Maar na een korte overreding, is hij nog steeds ingeschakeld om ons inhoud te vertellen.

In het algemeen is de essentie van bestseller dat het hoofdpersoon het hoofdpersonage ondergeschikte – zowel in het leven als in bed. En ze houdt van. Enkele eenvoudige BDSM-optie voor het dagelijks leven. Eigenlijk is het succes van het boek veel specialisten en legt het geheime verlangen uit naar moderne vrouwen die eindelijk eindelijk vóór de verkiezingsrecht en leidende posities in transcontinentale bedrijven, soms weer zwak voelen. Tenminste soms niet om te beheren, maar om te gehoorzamen.

En de lichtste en ongelukkige plaats van de ondergeschikte meisjes is het bed. Of andere plaatsen geschikt voor seks. Dus onze taak als echte gentlemen is om al te laten zien op deze gegroefde functies die in het geslacht van de eigenaar zijn! (TS-S-C, u hoorde stappen? Niet? UV, het leek …)

Dit betekent niet dat je moet springen in een vermoedende meisje met handboeien, om het naar de batterij te pellen en hete was gieten. We zullen de BDSM-beoefenaar niet beklimmen. Dit is een apart grootschalig onderwerp. En wat we zullen doen is om Ekaterina Lyubimov te vragen, de toonaangevende Russische sekscoach en de oprichter van het International Network “Training Sex of the Russian Federation”, vertel ons hoe ze te dapper zijn om het meisje in bed te ondergeschikt.

Catherine, trouwens, zegent u en uw partner:

Games met overheersingselementen zijn helemaal niet gevaarlijk, indien gebruikt binnen redelijke limieten. Zo’n game doet niet alleen de betrekkingen in een paar, maar helpt ook bij het verlichten van de spanning die per dag is verzameld, compenseert voor ontevredenheid met sociale rollen.

Een zeldzaam meisje (en alleen als ze erg dronken is en denkt dat je haar korte-core-vriendin bent) geeft toe dat hij de rol van ondergeschikte naar bed wil bezoeken. Niet op de vrouwen stromen de Emansipation-vlag van het feminisme op de barricades om daar wat mannen toe te laten dat ze soms graag zwakke en weerloze slachtoffers zijn. Maar wat is partnerschappen, hoe respect voor een vrouw?!

Bovendien hebben veel meisjes angst om “abnormaal” te lijken. Hoewel, volgens onze specialist, “een idee van games met elementen van BDSM-beoefenaars als in afwachting van mensen met afwijkingen cialis werking onjuist is”.

In het algemeen probeer niet eens de culturele verbale manier te achterhalen, of het meisje geneigd is tot masochisme. Een groot risico om een ​​reputatie te verdienen als een sluwe onderdrukker van de wil van vrouwen. Je zult ingenieus moeten zijn, als een spion op vijandelijk gebied. Maak je intenties niet bekend met de laatste. Wordt getoond, alle ontkenning (“Ik vastbleed je helemaal omdat je mijn slaaf bent! Dit is een manifestatie van respect “). Als u voorzichtig

en attent bent, vermoedt het meisje zich niet, zal het in uw autoriteit zijn. En je levert niet alleen een partner een plezier, maar probeer ook je eigen ego.

Leave a Comment

Category